Hallo, ik ben Maarten van der Meer en woon in 's-Gravenzande.

Diverse vormen van fotografie vind ik leuk om te doen, dus ben ik regelmatig met de camera op stap, op zoek naar ideeën, mensen, natuur en momenten op straat.

Kijk eens rond op mijn website of kijk op mijn Flickr-website, Instagram of 500px (modelfotografie) om een indruk te krijgen van mijn foto's.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Stuur een mailtje naar:
mvdmeerfoto@gmail.com

Zin in nieuwe foto's ?

Voor uitbreiding van mijn portfolio ben ik op zoek naar leuke mensen om te fotograferen. Voor mij is het niet belangrijk of je jong of wat ouder bent, of je weinig of wat meer ervaring als model hebt. Belangrijker zijn plezier in het poseren en dat in een ongedwongen sfeer waarbij we ons beiden op ons gemak voelen.
Meer informatie over mogelijkheden en fotoshoots op
TFP-basis (Time For Photo’s), stuur een berichtje.

Afspraken TFP

Op basis van TFP houdt in dat ik geen kosten bereken. Als vergoeding voor het poseren mail ik je, gewoonlijk binnen twee weken na de shoot, de best gelukte foto's. Deze zijn slechts gedeeltelijk bewerkt en niet bedoeld voor verder gebruik. Zij zijn puur en alleen voor selectie. Hieruit mag jij er dan ongeveer 10 uitkiezen en deze bewerk ik extra. Tevens ontvang je deze nog een keer digitaal voor gebruik op het internet. Graag dan wel de naam van de fotograaf vermelden.